ေရႊမင္းသား မွ လႈိုက္လွဲစြာ ၾကိဳဆိုပါတယ္...

Sunday, August 19, 2007

ကိုရီးယား ထမင္းလိပ္ ( ဘီဘင္ဘတ္ ) လုပ္နည္း ။

ကိုရီးယား ထမင္း ( ဘီဘင္ဘတ္ ) လုပ္ရာမွာ ဒါေလးေတြ လိုပါတယ္ ။

>>> ထမင္းျဖဴ ၊ ၾကက္ဥ ၊ ဆလပ္ရြက္ ၊ ကိုရီးယား မႈို ၊ ပဲပင္ေပါက္ ၊ မုန္လာပင္ေပါက္ ၊ မုန္လာဥ ျဖဴ / အနီ ၊ ေရညွိရြက္ (စတိုးဆိုင္ မ်ားတြင္ ရႏိုင္သည္ ) ၊ သခြားသီး ၊ မိမိ ႏွစ္သက္ရာ အသား ၊ ႏွမ္းေစ့ ၊ ႏွမ္းဆီ ။

ထမင္းျဖဴ တစ္ပန္းကန္ ျပင္ျပီး ဆလပ္ရြက္ ကို ပါးပါးလွီး ပါ။ သခြားသီး ကို အခြံခြာ ၊ အသားမ်ား ကို အေခ်ာင္းရွည္ ရေအာင္ လွီးပါ ။ မႈို ကို ဆားအနည္းငယ္ ထည့္၍ ဆီႏွင့္ေၾကာ္ကာ မုန္လာ ဥနီ ကိုလည္းေၾကာ္ ပါ။ ပဲပင္ေပါက္ ကို ျပဳတ္၍ ႏွမ္းဆီ ၊ ႏွမိးေစ့ ၊ၾကက္သြန္မိတ္ ပဲငပိ တို့ႏွင့္ ႏုတ္ႏုတ္စင္း၍ သုတ္ပါ။ မုန္လာဥျဖဴ ကို ပါးပါးလွီး ၊ ငရုတ္သီးမႈန့္ ၊ ၾကက္သြန္မိတ္ ၊ ဆားထည့္၍ သုတ္ပါ။ ေရညွိရြက္ ကို ပါးပါးလွီ ျပီး ၾကက္ဥ ကို ႏွစ္သက္ရာ ေၾကာ္ပါ။ အသား ကို ႏုတ္ႏုတ္စင္း ဆား ၊ ငရုတ္ေကာင္း ျဖဴး၍ ဆီမထည့္ပဲ ေၾကာ္ပါ။ ပစၥည္း အားလံုးႏွင့္ ထမင္းကို ေရာေႏွာ ၍ အပူေပးႏိုင္ေသာ ပန္းကန္ၾကီး တြင္ မီးအပူေပးပါ။ မီးပူလာလ်ွင္ ႏွမ္းဆီစစ္စစ္ ၊ ကိုရီးယား ငရုတ္ဆီ တစ္မ်ိဳး ထည့္ေမႊ၍ သုတ္လိုက္ပါ။
အားလံုးျပီးသြားလ်ွင္
ပံုပါအတိုင္း အရသာ ရွိစြာ စားသံုးႏိုင္ပါသည္။
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
ံု

0 ခုေလာက္ ေ၀ဖန္ၾကည့္ရေအာင္:

Post a Comment

Online ေပၚတြင္ ေၾကာ္ျငာမ်ားကို ကလစ္ႏွိပ္၍ ေငြ ရွာ ရန္အတြက္ ပံုတြင္ ကလစ္ႏွိပ္၍ မင္ဘာဝင္ႏိုင္ပါျပီ..

*******************************************************

*******************************************************

*******************************************************

468x60 *******************************************************

*******************************************************

*******************************************************

*******************************************************

*******************************************************

-------------------------------------------------------